تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج و آشنایی کلی با یخچال ها
همانطور که در مقالات قبلی به اهمیت استفاده از یخچال ها در زندگی روزمره اشاره کردیم و برخی از مزایا و معایب ان را نیز شرح دادیم بهتر است بدانید استفاده از یخچال ها برای تازه نگه داشتن غذاها علاوه بر مزایا و فواید بسیاری که دارد همچنین دارای معایب گوناگونی می باشد. معایبی که ممکن است اگر به ان دقت نکنیم هزینه های جبران ناپذیری را به بار بیاورد. پس از شما می خواهیم تا انتهای این مقاله همراه ما باشید و با این معایب و به طور کلی در مورد موضوعات مرتبط دیگر با یخچال ها آشنایی پیدا کنید. برای تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج می توانید روی کمک ما حساب کنید.
شناخت این موضوعات به شما کمک می کند تا در موقعیت های مختلفی نظیر خرید یک یخچال جدید و یا تعمیر یخچال های دست دوم و قدیمی تان به بهترین شیوه ممکن عمل نمایید. و همچنین اصولی ترین اقدام ها را در این خصوص انجام دهید. البته لازم به ذکر است که برای انجام تعمیرات تخصصی تر فقط دانستن این مطالب کافی نیست و نیاز است تا با یک تکنسین و تعمیر کار ماهر یخچال در زمینه تعمیر یخچال های ساید در کرج همکاری نمایید.
مزایا و معایب حفظ غذا با استفاده از یخچال
یخچالها ابزارهای ضروری در هر آشپزخانهای هستند. بگذارید برای مدت طولانی سبزیجات، ماهی و گوشت را نگهداری کنید یا نوشیدنیهای خود را خنک نگه دارید – جایگزینی برای یخچال وجود ندارد. یخچالها زندگی مدرن را راحتتر کرده و به نگهداری غذا ابعاد جدیدی اضافه کردهاند. اگر به دنبال بهترین یخچال با کیفیت با قیمت مناسب هستید، سما سرویس در اینجا برای راهنمایی شماست! همچنین برای تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج نیز می توانید از خدمات ما استفاده نمایید.
یخچال چیست؟
یخچال یکی از مفیدترین اختراعات علم مدرن است. یخچالها دستگاههای برقی و آشپزخانهای هستند که از یک فضای عایق حرارتی و یک پمپ حرارتی برای تبادل حرارت از داخل به محیط خارجی استفاده میکنند. به عبارت ساده، یخچال به شما کمک میکند تا مواد غذایی خود را خنک نگه دارید و از فاسد شدن آنها جلوگیری کنید. یخچالهای والتون ویژگیهای ویژهای دارند که کیفیت محصولات را بهبود میبخشد.
شما میتوانید از یخچال خود به چندین روش استفاده کنید. از نگهداری پروتئینها و سبزیجات تا استفاده از آنها برای تهیه غذاهای خنک و مزهدهنده – امکانات بیشماری وجود دارد. به همین علت است که تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج امری مهم و ضروری می باشد.
چگونگی حفظ غذا توسط یخچال های امروزی
عملکرد اصلی یخچال، نگهداری غذا در دماهای پایین است. غذا وقتی خنک نگه داشته شود، برای مدت طولانی تر تازهتر میماند. مفهوم اصلی یخچال، کاهش سرعت فعالیت باکتریها است که باعث میشود میکروارگانیسمها نتوانند غذا را فاسد کنند. حفظ رشد باکتری با استفاده از یخچال ممکن است. باکتریها تقریباً همه جا در طبیعت یافت میشوند. آنها در زمین، هوا و آب و همچنین غذاهایی که مصرف میکنیم وجود دارند. به همین دلیل در صورت خرابی یخچالتان باید سریعا تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج را انجام دهید.
وقتی یخچال برای نگهداری غذا به کار گرفته میشود، مزایای زیر است که برایمان اتفاق می افتد بی آنکه توجهی کنیم:
- نگهداری سریع: روش نگهداری با استفاده از یخچال به مدت زمان کمی نیاز دارد. در کمتر از یک ساعت، میتوان صد پوند گوشت را به قطعات مناسب برای آماده سازی غذا تبدیل کرد. همچنین در عدم انجام پیشپزش و نگهداری سریع، میتوان به سرعت مقدار زیادی سبزیجات را بلانچ کرد.
- آشپزی سریع: با استفاده از یخچال، میتوانید به راحتی دستورپختها را ترکیب کنید و غذاهای سریع بدون استفاده از مواد شیمیایی، مواد نگهدارنده، نمک و شکر اضافی تهیه کنید. برخی خانوادهها غذاهای راحت را برای مدت یک ماه آماده میکنند تا وقت و هزینه را صرفه جویی کنند.
- نگهداری بلندمدت: با استفاده از یخچال میتوانید غذا را برای مدت طولانی نگهداری کنید و همیشه چیزی برای پخت و خوردن یا آماده سازی غذا داشته باشید. با خرید بیشتر مواد غذایی هنگامی که تخفیف دارند، میتوانید پول صرفه جویی کنید. بلانچ کردن مواد غذایی قبل از قرار دادن آنها در یخچال، فعالیت آنزیمها را کاهش میدهد و محتوای مغذی را حفظ میکند. (برای دریافت خدمات تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج با ما در تماس باشید.)
- مزایای نگهداری با استفاده از یخچال نسبت به ذخیرهسازی با استفاده از ظروف کنسروی: استفاده از یخچال برای نگهداری غذا مزایای متعددی نسبت به بستهبندی در ظروف کنسروی دارد. ظروف و دربهای کنسروی گرانتر از ظروف قابل استفاده در یخچال هستند. بلانچ کردن کمترین حرارت را در محیط زندگی ایجاد میکند و نیاز به مصرف اولیه کمتری نسبت به بستهبندی در ظروف کنسروی دارد. همچنین ویتامینها را بیشتر در حالت اولیه حفظ میکند.
نگهداری غذاها در یخچال به شما امکان میدهد تا سبزیجات و میوهها را در حالت تازه و تر و تمیز نگه دارید. این باعث افزایش مدت زمان مصرف آنها و حفظ کیفیت و مزه طبیعی آنها میشود.
به علاوه، یخچالها میتوانند در حفظ مواد غذایی در دمای مناسب نقش مهمی ایفا کنند. برخی از مواد غذایی نیاز به دمای پایینتری برای جلوگیری از فساد دارند، مانند ماهی و مواد پروتئینی. در حالی که برخی دیگر نیاز به دمای معتدلتری دارند، مانند سبزیجات و میوهها. یخچالها با تنظیم دمای مناسب برای هر نوع مواد غذایی، به شما امکان میدهند تا آنها را بهینه نگه دارید و فساد آنها را به حداقل برسانید. به همین دلیل برای کاهش خرابی های مواد غذایی در صورت نیاز به تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج با ما تماس بگیرید.
معایب حفظ غذا با استفاده از یخچال
اما همچنین باید به معایب حفظ غذا با استفاده از یخچال نیز توجه کرد. به عنوان مثال:
- محدودیت دسترسی به برخی مواد غذایی: برخی از مواد غذایی مانند سبزیجات و میوهها به دلیل طیف وسیعی از دماها و شرایط نگهداری، در یخچال محدودیت دسترسی دارند. ممکن است نیاز به دمای بالاتری داشته باشند و در این صورت باید در دماهای خارج از یخچال نگهداری شوند.
- محدودیت فضای ذخیرهسازی: یخچالها معمولاً فضای محدودی برای ذخیرهسازی مواد غذایی دارند. این ممکن است وقتی به مصرف کننده نیاز به ذخیره کمیت بزرگی از مواد غذایی دارد یا برای مدت طولانیتری نیاز به نگهداری دارد، محدودیتهایی را ایجاد کند.
- انرژی مصرفی: یخچالها برای حفظ دمای مناسب در داخل نیاز به انرژی برق دارند. این به معنی مصرف برق مداوم است و ممکن است هزینه برق خانگی را افزایش دهد.
بنابراین، استفاده از یخچال برای حفظ غذا دارای مزایا و معایب خاص خود است. با در نظر گرفتن نیازها و شرایط خاص خود، میتوانید از یخچال بهرهوری بالایی داشته باشید و غذاهای خود را بهتر نگه دارید. البته معایب ذکر شده اغلب هب دلیل خرابی یخچال می باشد که با یک تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج می توانید این معایب را به حداقل برسانید.
برخی دیگر از معایب استفاده از یخچال ها
تغییر در بافت و طعم غذا: یخچال میتواند باعث بروز خشک شدن و سوختگی بر روی مواد غذایی شود که به آن “سوختگی یخچالی” میگویند. در اثر قرار گرفتن مواد غذایی در معرض هوا، بخار آب بر روی آن تشکیل میشود و بخشهایی از غذا یخ میزنند که باعث از بین رفتن رطوبت، بافت و طعم آنها میشود. این امر میتواند باعث تغییر رنگ و مزه مواد غذایی شود. مصرف مواد غذایی سوخته یخچالی ایمن است، اما طعم آن بد است. برای این مشکل می توانید از خدمات تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج استفاده کنید.
برخی از سبزیجات و میوهها در صورت قرار گرفتن در یخچال، از تازگی خود کاسته میشوند. برخی از سبزیجات و میوهها مانند ذرت، کدو، سیبزمینی و برکلی پس از انجماد قوام خود را از دست میدهند و تبدیل به سبزیجات پوسیده و لجنی میشوند. به عنوان مثال، نخودفرنگی بهترین طعم را در مقایسه با انواع تازه دارد. در صورتی که برخی از سبزیجات مانند ذرت خارج از کاهش یافته وجود دارد، برخی از انواع لوبیا سبز و سبزیجات خرد شده مانند اسفناج و کلم نیز در سوپها یا خورشها به خوبی عمل میکنند.
فرآیند یخچالسازی ویتامینهای گروه B و C را تخریب میکند. میوههای منجمد همچنین دارای آنتیاکسیدانهای کمتری نسبت به میوههای تازه هستند که شما را در برابر آسیب سلولی محافظت میکنند. با این حال، ویتامینهای A، E، کاروتنوئیدها، فیبر، مواد معدنی و پروتئینها ارزش غذایی خود را در صورت مصرف میوهها و سبزیجات یخچالی از دست نمیدهند.
برخی از مواد غذایی در صورت یخچال کردن تغییر در بافت میدهند و در هنگام رفتن به حالت اولیه پس از انجماد و مصرف،ممکن است طعم و بافت آنها تغییر کند. همچنین، اگر مواد غذایی به خوبی بستهبندی نشوند، ممکن است بوی و طعم دیگر محصولات موجود در یخچال را جذب کنند. (مهم است که در صورت وجو هرگونه خرابی فرایند تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج را به سرعت انجام دهید)
هزینهی بالای خرید و نگهداری یخچال: یخچال هزینه بالایی دارد. نه تنها باید هزینهی اولیه خرید یخچال را پرداخت کنید، بلکه نیاز به هزینهی مداوم برای تأمین برق آن نیز دارید.
نیاز به تأمین برق پایدار: یخچال برای عملکرد نیاز به تأمین مداوم برق دارد و این یکی از معایب نگهداری مواد غذایی از طریق یخچال است. یک اختلال برقی میتواند برنامه یخچال را خراب کند. در صورتی که برق برای مدت طولانی قطع شود، ممکن است مقدار زیادی از مواد غذایی خود را از دست بدهید. مشکل قطع برق تنها یک مشکل نیست. یخچال ممکن است از لحاظ مکانیکی هم خراب شود و نیاز به تعمیر داشته باشد.
با وجود معایب نگهداری مواد غذایی در یخچال، در واقع تقریباً غیرممکن است که در زندگی مدرن بدون یخچال به سر ببرید. یخچال یک محصول ضروری در زندگی روزمره ماست و نیاز به آن را نمیتوان نادیده گرفت. برای همین در صورت عملکرد ناصحیح یخچالتان می توانید از خدمات تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج استفاده نمایید.
پنج فناوری جدید یخچال و فریزر برای حفظ طولانیتر غذاهای شما
فناوریهای موجود در خانه ما میتوانند تفاوت بزرگی در زندگی روزمرهمان ایجاد کنند. آسان است که از دستگاههایی که لباسهایمان را میشویند و خشک میکنند، ظروفمان را تمیز میکنند و خانهمان را گرم و سرد میکنند، بیخبر باشیم.
یکی از دستگاههایی که بدون آن نمیتوانیم زندگی کنیم، یخچال است. یخچالها از زمانی که برای استفاده در خانه ساخته شدند (سال 1913)، مسیر طولانیای طی کردهاند. فناوری همچنین هوشمندانهتر از همیشه است؛ به منظور آسانتر کردن زندگی ما و طولانیتر کردن مدت زمان نگهداری غذاهایمان.
به طوری که شاید فکر کنید همه چیز درباره یخچالها را میدانید، اما هنوز فناوریهای هوشمندی وجود دارند که شاید هرگز درباره آنها شنیده نباشید. در زیر پنج فناوری جدید را برای شما آوردهایم که باید به آنها توجه کنید تا غذاهایتان را طولانیتر تازه نگه دارید. همچنین برای گرفتن نتیجه بهتر می توانید در صورت نیاز از تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج استفاده نمایید.
- فناوری خنککننده با استفاده از آب: این فناوری جدید به شما اجازه میدهد تا یخچال خود را با استفاده از آب سرد کنید، به جای استفاده از فرآیند سرمایشی معمولی. این باعث میشود تا غذاها بهتر و سریعتر خنک شوند و طولانیتر تازه بمانند.
- فناوری تنظیم رطوبت: برخی از یخچالها دارای فناوری تنظیم رطوبت هستند که به شما اجازه میدهد میزان رطوبت در داخل یخچال را تنظیم کنید. این به شما کمک میکند تا میوهها و سبزیجات خود را در یخچال تازهتر نگه دارید و از خشک شدن آنها جلوگیری کنید.
- فناوری تشخیص خودکار: برخی از یخچالها دارای فناوری تشخیص خودکار هستند که میزان نیاز به سرمایش و یخ زد۴. فناوری نانونقره: این فناوری مبتنی بر استفاده از نانوذرات نقره است که به طرز موثری از رشد و تکثیر باکتریها جلوگیری میکند. با استفاده از یخچالهایی که از این فناوری استفاده میکنند، میتوانید غذاهایتان را در برابر باکتریها و عفونتهای ممکن حفظ کنید.
- فناوری هوشمند: برخی از یخچالها دارای فناوری هوشمند هستند که از طریق اتصال به اینترنت و استفاده از برنامههای موبایل، شما را قادر میسازند تا به راحتی تنظیمات یخچال را کنترل کنید و از راه دور به اطلاعات مربوط به غذاها و نگهداری آنها دسترسی پیدا کنید.
با استفاده از این پنج فناوری جدید، میتوانید غذاهای خود را در یخچال تازهتر نگه دارید و به مدت طولانیتری از آنها استفاده کنید. پیش از خرید یخچال جدید یا برنامهریزی بزرگی در خانه، حتماً با این فناوریهای جدید آشنا شوید تا تصمیم صحیحی برای خود و خانهتان بگیرید. بهترین اقدام برای خرابی یخچال در ساعات اولیه تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج می باشد.
نوری که روشن میماند تا ماندگاری محصولات کشاورزی را برای مدت طولانیتری حفظ کند
ما همه میدانیم که میوه و سبزیجات دوست دارند به نور خورشید بیافتند، پس اگر بتوانید نور خورشید را درون یک یخچال بازسازی کنید تا عمر محصولات کشاورزی را تمدید کنید چه اتفاقی میافتد؟ به نظر میرسد که نور LED آمبر که نور خورشید را بازسازی میکند، میتواند فرآیند خستگی را کاهش داده و سطوح اصلی ویتامینها را در محصولات برای مدت طولانیتر حفظ کند.
این لحظه پرنور، به مهندسان شرکت میتسوبیشی الکتریک الهام بخش شد تا مجموعهای از یخچالهای چند در با یک دراور رطوبت دار با یک چراغ LED آمبر با مصرف انرژی پایین طراحی و توسعه دهند که حتی زمانی که دراور بسته است، روشن بماند. برای تعمیر چراغ های یخچالتان می توانید از خدمات تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج استفاده نمایید.
یخچالی که پخت و پز را سریعتر و آسانتر میکند
آیا فکر میکنید یک یخچال تنها یک روش برای یخ زدن دارد؟ با پیشرفتهای متعدد در فناوری، یخچال دیگر تنها یک ابزار برای نگهداری طولانی مدت غذاها در حالت یخ زده نیست.
پیشرفتهایی در فناوری یخچال منجر به امکان یخ زدن غذاها در حالت “نرم” تا سه هفته شده است. این بدان معناست که گوشت یخ زده به راحتی قابل برش است و سسها میتوانند در حالت یخ زده ذخیره شود، اما به اندازه کافی نرم باقی بماند تا به صورت پرتیونهایی بیرون گرفته شوند.
یخ زدن نرم همچنین ابزاری کامل برای کاهش تلفات غذا است. برای شما که مقداری کم یا زیادی غذای باقی مانده دارید، امکان یخ زدن نرم به سادگی برای مصرف سریع در روز بعد وجود دارد. فناوری یخ زدن نرم یک ویژگی استاندارد در تمامی مدلهای یخچال چهار دراور شرکت میتسوبیشی الکتریک است.
یخ زدن مواد غذایی در یخچال ها با حفظ طعم و بافت
یکی از مشکلاتی که در یخ زدن سنتی وجود دارد این است که گاهی میتوانید تفاوتی بین گوشت یخ زده و تازهیافته احساس کنید. این امر به چه علت است؟ فرآیند یخ زدن سنتی به آرامی غذا را از بیرون به درون یخ میزند. این میتواند منجر به تشکیل کریستالهای بزرگ و شبیه سوزن در داخل غذا شده و ساختار غذا را از بین ببرد و در نتیجه طعم و بافت آن را تحت تأثیر قرار دهد.
مهندسان شرکت میتسوبیشی الکتریک فناوری Supercool Freezing را توسعه دادند؛ یک ویژگی استاندارد در یخچالهای چهار دراور آنها. فناوری Supercool Freezing به این صورت کار میکند که با اسراع غذا را با هوای سرد تند میپاشد؛ اطمینان حاصل میکند که ذرات یخ کوچک به سرعت تشکیل میشوند و گوشت به طور یکنواختی یخ میزند. این بدان معناست که گوشتی که با استفاده از عملکرد Supercooling یخ زده شده است، پس از آب شدن به شکلی که به نظر میرسد تازه و با طعم خوشمزه خواهد بود – تماماً مانند گوشت های تازه از دستور پخت محلی شما.
منتظر خنک شدن غذا نباشید – آن را بلافاصله یخ بزنید!
مهم است که بدانید نباید غذای گرم را مستقیماً در یخچال قرار دهید، زیرا ممکن است دمای یخچال را افزایش داده و باعث شروع آب شدن غذاهایی که در حالت یخ زده قرار دارند شود. به جای آن، معمولاً غذا را قبل از قرار دادن در یخچال سرد میکنند. برای تعمیرات حرفه ایی ساید در کرج به موقع و اصولی می توانید با شرکت سما سرویس کرج تماس بگیرید.
با این حال، غذاهایی که روی میز خنک میشوند، به سرعت به منطقه خطر (بین 4 و 60 درجه سانتیگراد) میرسند که باکتریهای مضر مرتبط با غذا میتوانند در آن رشد کنند. برای کاهش زمانی که غذا در منطقه خطر سپری میکند، برخی از یخچالهای چند دراور اکنون امکان قرار دادن غذای گرم را مستقیماً در دراور اختصاصی یخچال میدهند.
یخ زدن گرم، یک ویژگی از دراور یخچال نوآورانه Versa که در تمامی مدلهای یخچال چهار دراور شرکت میتسوبیشی الکتریک یافت میشود، با استفاده از یک حسگر LED پیشرفته، به طور خودکار غذای گرم را تشخیص داده و جریان هوای سرد را مستقیماً به سمت آن تنظیم میکند. غذای گرم به سرعت از طریق یک خروجی هوای مستقل خنک میشود که برای راحتی و حفظ کیفیت و تازگی غذا اضافی است. این ویژگی ابزاری کامل برای جلوگیری از تلفات غذا است – دیگر هرگز از یاد نخواهید برد که غذاهای باقیمانده را در یخچال قرار دهید.